خواص پودر انبه

خواص پودر انبه

خواص مغز هسته انبه


انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که به جای مغز بادام می‌توان از آن در شیرینی‌جات استفاده کرد.

– خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می‌کند.
– برای معالجه سرماخوردگی مصرف می‌شود.

– سرفه‌های سخت را …درمان می‌کند.
– درمان کننده بواسیر خونی است.
– خانمهایی که دچار خونریزی از رحم می‌باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند.
– مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است.
– برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است.
– ضد استفراغ است.

کاربرد

به عنوان ادویه گرم و معطر در طبخ ماهی و مرغ به جهت از بین بردن بوی بد ماهی استفاده می شود .

به عنوان سس مخصوص فلافل استفاده می شود .

مضرات
طبیعت پودر انبه بسیار گرم است و برای افراد مبتلا به اگزما اصلا منسب نیست . هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نمائید.

طرزتهیه سس فلافل:

رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود

منبع
عطاری خراسان

ارسال نظر

Cart
Your cart is currently empty.